Vakopleiding Nagelstyling

Welkom bij Allnailz Nail Academy Lisse

Mooie verzorgde nagels zijn voor steeds meer mensen een must. Nagelstudio’s zien hun klantenkring groeien. De studio’s worden steeds professioneler, de klanten zijn steeds beter geïnformeerd en verwachten kwaliteit, dus neemt de behoefte aan een gedegen vakopleiding met goede begeleiding toe.

Ben je geïnteresseerd in het vak Nagelstyling, denk je erover om een opleiding te gaan volgen, of wil je advies? Dan ben je van harte welkom bij  Allnailz Nail Academy Lisse. Wij geven je graag advies en informatie over onze opleidingen en workshops.

Zowel de beginnende als gevorderde nagelstylisten zijn welkom bij ons. Door onze salonervaring en educator training kunnen wij vrijwel alle vragen beantwoorden.

Wij organiseren iedere maand leuke workshops, maar ook voor individuele begeleiding kunt u bij ons terecht. Perfectie trainingen, freestrainingen, het komt allemaal aan bod. Of je nu een volledige vakopleiding wilt volgen of een leuke korte workshop: bij Allnailz bent u op het juiste adres.

Al onze opleidingen en cursussen bevatten een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. De cursussen bestaan uit verschillende modules en worden afgesloten met een certificaat.

Iedere cursist krijgt de eerste lesdag, afhankelijk van het cursustype, een uitgebreid cursusboek. Alhoewel er natuurlijk altijd een flinke dosis theorie aan te pas komt, is het cursusboek op veel onderdelen voorzien van handige stappenplannen, waardoor het veel praktische waarde voor je heeft, ook na de opleiding!

Lesdag: Zaterdag van 9 tot ongeveer 13 uur.

- Alle opleidingen zijn in maandelijkse termijnen te betalen exclusief lespaketten, neem contact op om dit af te spreken.

 

© 2016 - 2024 Allnailz nail academy Lisse | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel