Vakopleidingen / Trainingen

Welkom bij Allnailz

Mooie verzorgde nagels zijn voor steeds meer mensen een must. Nagelstudio’s zien hun klantenkring groeien. De studio’s worden steeds professioneler, de klanten zijn steeds beter geïnformeerd en verwachten kwaliteit, dus neemt de behoefte aan een gedegen vakopleiding met goede begeleiding toe.

Ben je geïnteresseerd in het vak Nagelstyling, denk je erover om een opleiding te gaan volgen, of wil je advies, dan ben je van harte welkom bij Allnailz nail academy Lisse. Wij geven je graag advies en informatie over onze opleidingen en workshops.

Zowel de beginnende als gevorderde nagelstylisten zijn welkom bij ons. Door onze salon ervaring en vele trainingen kunnen wij vrijwel alle vragen beantwoorden, en volg je bij ons een gedegen opleiding

Wij organiseren iedere maand leuke workshops, maar ook voor individuele begeleiding kunt u bij ons terecht. Perfectie trainingen, freestrainingen, het komt allemaal aan bod. Of je nu een volledige vakopleiding wilt volgen of een leuke korte workshop: bij Allnailz bent u op het juiste adres.

Al onze opleidingen en cursussen bevatten een gedeelte theorie en een gedeelte praktijk. De cursussen bestaan uit verschillende modules en worden afgesloten met een certificaat.

Iedere cursist krijgt de eerste lesdag, afhankelijk van het cursustype, een uitgebreid cursusboek. Alhoewel er natuurlijk altijd een flinke dosis theorie aan te pas komt, is het cursusboek op veel onderdelen voorzien van handige stappenplannen, waardoor het veel praktische waarde voor je heeft, ook na de opleiding!

Vooropleiding

Om het vak nagelstyling te beoefenen is geen vooropleiding nodig. Het is een praktijkvak met theorie welke voor elke cursist in een boek wordt aangegeven.                                       

Lesdag:

Zaterdag  van 9.00 uur tot 13 uur.

Certificaten:

Alle opleidingen worden afgesloten met een mooi certificaat, tijdens opleidingen worden ook deelcertificaten uitgereikt.

Opleidingsboeken, Theorie/ Anatomie:

Bij elke opleiding hoort een opleidingsmodule, ook de theorie/anatomie wordt bij ons uitgebreid behandeld. Dit levert u aan het eind van de opleiding een mooi naslagwerk op.

Workshops

Workshops zijn op verschillende dagen te volgen, hou hiervoor onze facebookpagina en website in de gaten. In een workshop worden diverse nail art vormen uitgelegd.

Wat kunnen wij u bieden;

  • Elke opleiding kosteloos in termijnen betalen. De lespakketten dienen in 1 x betaald te worden, aan het begin van de opleiding.
  • Er wordt gewerkt in kleine groepen met veel persoonlijke aandacht.
  • Elke opleiding wordt afgerond met een certificaat.

 

© 2016 - 2024 Allnailz nail academy Lisse | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel